Abonnement

Zutphense Pracht thuis ontvangen? Neem een abonnement!
Voor slechts € 12,95 krijgt u Zutphense Pracht twee keer per jaar thuisgestuurd

Het abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd. Opzeggen is op elk moment mogelijk zonder opzegtermijn door eenvoudigweg een e-mail te sturen naar info@zutphensepracht.nl.

Let op: na aanmelding gaat uw abonnement in vanaf de eerstvolgende uitgave. De huidige uitgave is o.a. te koop in alle boekhandels van Zutphen.

Geeft u een abonnement op Zutphense Pracht aan iemand cadeau? Vul dan de naam- en adresgegevens in van de ontvanger en vervolgens uw eigen IBAN nummer. Het abonnementsgeld wordt dan van uw rekening afgeschreven en de ontvanger krijgt het magazine toegezonden.

Dit is een verplicht veld

Ongeldige invoer

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Invalid email address.

De betaling voor het eerste jaar vindt plaats via iDeal. Na een jaar wordt uw abonnement automatisch met een jaar verlengd. Het abonnementsgeld wordt via een automatische incasso geïncasseerd (betalen op andere manier is helaas niet mogelijk). 
U dient akkoord te gaan met een automatische incasso. Betalen op een andere manier is helaas niet mogelijk.

Dit is geen geldig IBAN nummer

LET OP: Indien u niet akkoord gaat met een automatische incasso, dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement af te sluiten. Wilt u op de hoogte worden gehouden wanneer een nieuwe uitgave in de boekhandel verkrijgbaar is? Laat dan HIER uw e-mailadres achter.

0.00 EUR